BEAUTY BY KATKA
07/08/2018

Konec nekega obdobja

Za mano se dnevi novih izzivov in dnevi pomembnih odločitev. Vsi, ki me poznate, veste, da ves čas strmim k temu, da iščem nove cilje, nove podvige in da nikoli ne mirujem. Moji možgani delajo 100/uro. 😉 

Prišla sem do točke, ko sem se morala odločiti kako naprej, ker sem imela občutek, da stojim na mestu. In mene ta pasivnost ubija, jaz potrebujem nekaj novega. Pa ne samo zase, tudi za vas, za moje stranke. Vedno znova vas želim presenetiti z nečim novim. Ko so v večini vsi na dopustih, sem jaz sprejemala nove odločitve, delala sem na polno. Mesec julij je zaznamoval novo prelomnico. Z možem sva tuhtala kaj narediti, kako naprej, oba imava svoji firmi in oba sva imela občutek, da nekaj ni ok, da morava nekaj spremeniti. Ker oba obožujeva Primorsko, sva prišla celo do ideje, da bi se z družino selila dol in si tam poiskala službe oz. pognala nove poslovne korenine. Ideja je zelo mamljiva, res bi takoj pobasala kufre in šla dol, na morje, ker enostavno obožujem morje. Ampak v ozadju se vedno znova poraja dvom, kaj pa če nama ne bi uspelo, kaj če bi bil to polom za mojo zastavljeno poslovno pot? Toliko kot je ideja mamljiva, toliko je tudi vprašljiva. Veliko večerov se je zaključilo s tem dvomom, zato sva Primorsko začela potiskati v ozadje. 🙁

Druga varianta, ki se nama je odpirala, je bila ta, da v Žalcu ali v okolici Žalca poiščem nov poslovni prostor, kjer bom svojo dejavnost peljala sama naprej. Ker imam v ponudbi vedno več storitev za razvajanje mojih strank, sem potrebovala nov kotiček. 🙂 In našla sem ga, na Mestnem trgu 5, v centru Žalca.

Od 16.8. naprej me torej najdete na novi lokaciji, nasproti našega objekta je trgovina Mercator in veliko brezplačno parkirišče. V bližini je tudi Hotel Žalec. Make up bom še vedno nudila tudi na terenu in ne samo v salonu. V glavnem kotiček bo lušten, prijeten in komaj čakam, da vas bom lahko v njem “crtljala”. Zame je konec enega obdobja, ki sem ga preživela skupaj s frizerkami v Studio Irča, in hkrati nov začetek mojega Katkinega Sveta (Beauty by Katka).

Zaradi selitve sem se odločila, da vas malo razvajam med 8.8. in 31.8.2018. Na vse storitve (podaljševanje trepalnic, lift&curl naravno vihanje trepalnic, podaljševanje nohtov, parmanentno lakiranje nohtov, nega obraza), razen make up, prejmete 10%. Ta ponudba velja tudi za produkte iz spletne trgovine, razen darilnih bonov. 

Svoj termin si zato čim prej rezervirajte na 070 777 899. 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja