BEAUTY BY KATKA
29/05/2018

KOZMETIČNA GOBICA MALO DRUGAČE

MALO ZA ŠALO MALO ZARES

Naš otrok, triletnik, je očitno umetnik po duši. Imel je nalogo narisati tri risbice za vzgojiteljice. Najprej je bila tema katero tehniko bo uporabil. Iz prve je ustrelil, da želi risati z vodenimi barvicami. OK, kaj bi pa narisal? Ker ni našel ideje, sem se spomnila, da je prejšnji mesec zelo lepo narisal, seveda po njegovem, travnik s trobenticami, zato sem jaz predlagala travnik s cvetlicami.

Patrik opazuje list papirja, vodene barvice in mali čopič. Videla sem, da razmišlja o tem kako bo spravil zeleno barvo na celoten list papirja z malim čopičem. Zazre se proti polici, kjer je ležala kozmetična gobica, ki sem jo včasih jaz uporabljala za nanos tekoče podlage na moj obraz. Sicer pojma nimam zakaj je obležala tam, verjetno zato, ker sem pred časom ugotovila, da je nanos pudra lažji s čopiči in tudi racionalno je bolj. No, Patrik se odloči, da bo uporabil kozmetično gobico za risanje travnika. Res je brihta, jaz nikoli ne bi prišla na to idejo. Moj sine me je podučil, da lahko omenjene gobice uporabljam v več namenov. 🙂

Kar se tiče kozmetičnih gobic za nanos pudra, drage moje, če jih uporabljate zase, jih menjajte čim pogosteje, saj se v tej gobici nabira zaradi vlage čudo božje. Tiste, ki pa uporabljate gobice na svojih strankah, upam, da imate za vsako stranko drugo gobico, ker če uporabljate eno in isto na večih strankah, lahko prenesete ne samo umazanijo ampak tudi kakšno kožno bolezen na druge stranke.

P.S.: To gobico bo uporabljal moj sin za svoje “make up-e” na listih papirja, sama se kot sem že omenila, poslužujem čopičev. 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja