BEAUTY BY KATKA
24/07/2018

Nega obraza in make up zrele kože

Verjetno ste že ugotovili, da sem že drugi dan v Kopru. Z umetnico ličenja Barbaro Husu preživljam čas v njenem salonu, kjer dopolnjujem svoje znanje, hkrati pa pridobivam tudi nova. 🙂

Ker bom v salonu imela novo dodatno ponudbo, ki bo namenjena vsem tipom kože in vsem starostnim skupinam, sva prvi dan delali na negi obraza (encimski piling, masaža obraza, …).

Danes je bil drugi dan izobraževanja z novimi izzivi. Zelo luštno je naredit make up mladi osebi, ki ima normalno in neproblematično kožo. Ampak pri starejši zreli koži, ki šteje več kot 50 ali 60 pomladi, pa tem ni vedno tako. 

 
  • Edit

Zrela koža vizažistom predstavlja vedno znova nov izziv. Zato je zelo dobro, da se vsak vizažist zaveda kako zelo pomembna je nega kože predno nanese ličila na obraz. Prav tako je pomembno, da zna s korekcijami zakriti vse nepravilnosti, ki nastanejo z leti, ko se koža tanjša in postaja bolj dovzetna na zunanje ter notranje dejavnike (hormoni).

Tudi gospe v zrelih letih si “zaslužijo” popoln make up in razvajanje, zato sem ta dan namenila prav njim, saj sem utrdila znanje, ki sem ga že imela, ter dodala piko na i, da bodo make up-i na naših damah popolni. 🙂

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja