BEAUTY BY KATKA
07/03/2019

Nepričakovani preobrat

Včasih se človek znajde na razpotju, pred prepadom in išče pot naprej, da na zaide oz. ne pade na dno…Vse kar se nam zgodi, se zgodi z namenom. V nas pa je, da najdemo v tem tisto pravo stvar in iz danega potegnemo najboljše kar je možno.

Danes že odštevamo ure 7. 3. 2019. Le kam sta zbežala januar in februar? Imam občutek kot da ju ni bilo, a hkrati se mi je v teh dveh mesecih zgodilo toliko kot se mi včasih v parih letih ne.

Leto 2019 sem pričela polna pričakovanj in komaj sem čakala, da se zgodi kakšna sprememba, da grem naprej, da z družino začnemo nekaj novega. Vsega tega sva se veselila skupaj z možem. Najin plan je bil, da svojo srečo in kruh poiščemo v sosednji Avstriji. Vse do začetka februarja je šlo vse ko po maslo, brez zapletov, po načrtih, sploh nisva imela dvomov, da nam ne bo uspelo in da bi se lahko zgodil preobrat. Ja preobrat, ki je vsaj meni sesul popolnoma vse. Mož je dobil super službo v Žalcu in zato se je odločil, da ostanemo. Razlog bi naj tudi bil, da meni ne bi bilo potrebno začeti s poslom od začetka ampak naj bi nadaljevala s svojim delom tukaj v Sloveniji. Ampak po pravici povedano, je bil zame šok, ker sem v glavi naredila plane kako bomo štartali v Avstriji, da nam bo čim lažje.

Ja, 6 mesecev načrtovanja in planiranja je šlo po vodi. Ok, saj sem full vesela za moža, da je našel službo, kjer dela tisto kar si je vedno želel, ampak v meni je ostala neka praznina. Skušam najti nove izzive, kot je bil v februarju NPK, ko sem postala tudi poklicna vizažistka, da ne poslušam samo:”Ja pa lahko imaš 1000 certifikatov, ko še vseeno nisi vizažistka.” Zdaj imam še uradno potrdilo, da sem VIZAŽISTKA! Jupi, še nekaj mi je uspelo narediti. 🙂

Sedaj moram postaviti pred sabo nove cilje, nove izzive,… Zavedam se, da nobena pot ni enostavna, da če gre vse prelahko, ne znamo ceniti, če nam gre težje, se okrepimo. Na koncu se moramo odločiti katero pot bomo šli, tisto, ki nas krepi ali tisto, ki nas dela nesočutne. Očitno jaz vedno izbiram poti, ko si grizem kolena, ker izberem najstrmejšo in najtežjo pot. 😉 Ampak vse to delam za mojo družino in za vas drage moje stranke. 🙂

Foto: Mateja Jordovič Potočnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja