BEAUTY BY KATKA

NOVIČKE

Organizacija poroke? Z nami – nič lažjega!

Moči smo združili različni strokovnjaki in za vas pripravili navidezno poroko.

Make up💄: Beauty by Katka – Let your beauty shine (by me)

Hair: Lepotni kotiček Twins

Dress: Poročni salon Jasana dizajn Velenje

Flowers: Cvetličarna Vrtnica

Rings: HOT ART, Saša Goričan s.p., poslikave, ergonomija in aranžiranje

Photo in asistentka: Marko Rebov, Anina photography Slovenia

Glasba: Petje na poroki

Modela: Marija Mlakarjeva in Tadej Velenšek

Lokacija: Hotel Prebold

Pred dnevi sem imela to čast, da sem lahko spoznala Diamondee Make Up – Doroteja Premužič, ki je svoje znanje pilila pri najbolj znanih make up artistih po svetu, in to so Mario Dedivanovic, Samer Khouzami in Fyze Ali. Vsa ta znanja sva skomponirali v najino delo in nastale so prave umetnine.

Make up tekmovanje

Bi ali ne bi? To je bilo vprašanje. In sem! Zbrala sem pogum in se prijavila na tekmovanje v make up-u s temo Red Carpet. Tekmovanje je potekalo v Gospodarskem razstavišču v Ljubljani na Sejmu kozmetike in lepote. S svojo umetnino sem osvojila 2. mesto. V sebi sem zmagovalka, saj sem premagala svoj strah. 

DELAVNICE

Svoje znanje želim deliti z drugimi, zato večkrat organiziram delavnice ličenja. Na njih vas naučim osnov ličenja, ki vam bodo olajšale vsakodnevno ličenje. Termini so sproti objavljeni na moji facebook strani ter tukaj v razdelku Delavnice.

Vljudno vabljene!

SEJMI

V aprilu 2018 smo se udeležili sejma, ki je potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani – Sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY v sodelovanju z BEAUTY FORUM 2018. Skupaj z izdelki Cinecitta in Barbaro Husar smo preživeli dva nepozabna dneva. Oglejte si utrinke v galeriji.

IZOBRAŽEVANJA

Svoje znanje želim ves čas nadgrajevati, zato se večkrat letno udeležujem izobraževanj iz svojega področja. V galeriji nekaj utrinkov iz zadnjega izobraževanja pri umetniku ličenja Empera Atrizz. Odlično je bilo!

S pomočjo ljudi, ki so verjeli vame, so me spodbujali in me včasih “brcnili v tazadnjo”, sem 22.2.2019 pridobila tudi poklic VIZAŽISTKA (NPK).

Cilj je dosežen ampak to ne pomeni, da ne bom šla še naprej. Dokler bom imela zdrave roke, noge in um bom ustvarjala in se izpopolnjevala, zase in za vas drage moje stranke, ker vam želim nuditi več in najboljše, saj si to zaslužite. 

 

Foto: avtorske, nekatere pa so od
Anja Petelinšek Photography

in Mateja Jordovič Potočnik (slike iz izobraževanja NPK Vizažistka)

PRISPEVKI