BEAUTY BY KATKA

KDO JE ZA ZNAMKO BEAUTY KY KATKA?

Katja Škoflek Kumer

Kdo sem?

 V prvi vrsti sem mamica in žena ter prijateljica. V drugi vrsti sem podjetnica, ki poskrbim za razvajanje mojih strank. Vsi vemo, da je na nas najlepše tisto, kar nam je podarila mati narava. Z mojimi storitvami poudarim naravno lepoto vsake posameznike oz. posameznika.

Sem make up artistka, stilistka za podaljševanje trepalnic in nohtna stilistka. Moja poslovna pot se je pričela leta 2016, ko sem odprla svoj s.p. Moja prva dejavnost je bilo podaljševanje trepalnic. Svojo ponudbo sem nagradila s ponudbo make up-a za vse priložnosti. Ker se je pokazala potreba tudi po manikuri, sem se odločila, da se izobrazim tudi v tej smeri.

Na Professional Makeup School Glamour Visage šoli ličenja v Velenju sem pridobila znanja na področju ličenja za vse priložnosti (dnevni, večerni, poročni make up). Svoje znanje sem nadgradila pri Barbari Hren, make up artistki za poslikave obrazov in specialnih efektov. V začetku marca 2018 sem sklenila sodelovanje z Barbaro Husu, lastnico Studio Lepa.si in zastopnico za profesionalno naravno kozmetiko Cinecitta, ki jo najdete tudi v mojem salonu in z njo poskrbim za edinstvene, obstojne in brezčasne make up-e. Za nasvete in izmenjavo mnenj mi je v pomoč velikokrat tudi make up artistka Martina Plankelj Švab.

Make up, poslikave obrazov in specialne efekte nudim tudi na domu oz. na kraju dogodka. Na različnih dogodkih in praznovanjih zelo rada razveselim najmlajše, ker jih s poslikavo na obrazu popeljem v njihov domišljijski svet. Eno takšno doživetje je bilo tudi v Mini ZOO Land-u Slovenske Konjice, ko smo praznovali noč čarovnic konec oktobra leta 2017. Poleti 2017 sem imela čast, da sem lahko sodelovala pri snemanju mladinskega celovečernega mladinskega filma Julija, kjer sem ves čas skrbela za masko. V marcu 2018 sem poskrbela za make up gospodičen in gospe, ki delujejo v programu DORA (državni presejalni program raka dojk) v Zdravstvenem domu Celje.

Podaljševanje trepalnic sem se priučila v Akademija & Center Lepote A.S. v Žalcu in v Glam Lashes v Mariboru. Nudim dve tehniki podaljševanja trepalnic. Prva tehnika je tehnika podaljševanja 1:1, druga tehnika je volumen tehnika.

Ker so urejeni nohti zrcalo naše osebnosti, sem se odločila, da nudim storitve manikure kot so nega nohtov na rokah, parmanentno lakiranje in gel/akril podaljševanje nohtov. Svoje znanja sem izpilila najprej v Super Nail Centru v Mariboru, izobraževanje se nadgradila še v Slovenski Bistrici v Akademiji Studio Lepota.

Grem korak za korakom in sproti uresničujem svoje mladostniške sanje za katere si nisem mislila, da jih bom kdaj doživela. S pomočjo ljudi, ki so verjeli vame, so me spodbujali in me včasih “brcnili v tazadnjo”, da sem šla naprej, sem 22.2.2019 pridobila poklic VIZAŽISTKA. Sedaj me lahko kličete gospa vizažistka. 😉 Cilj je dosežen ampak to ne pomeni, da ne bom šla še naprej. Dokler bom imela zdrave roke, noge in um bom ustvarjala in se izpopolnjevala, zase in za vas drage moje stranke, ker vam želim nuditi več in najboljše, saj si to zaslužite. 

Ker me je naprej gnala želja po znanju na višjem nivoju ličenja, sem obiskala Dorotejo Premužič. Svoja znanja, ki jih je pilila pri najbolj znanih make up artistih po svetu, Mario Dedivanovic, Samer Khouzami in Fyze Ali, je delila z mano. Skupaj sva ustvarjali prave poezije v svetu ličenja. Zame je bila to velika čast. 

In kakšni so moji cilji v prihodnosti?

Moj prvi cilj je, da ste vi zadovoljni z mojimi storitvami, ko zapustite moj salon. Da ste moje neveste in maturantke najlepše princeske. Da se vse počutite samozavestno in popolno.

Drugi moji cilji… Ker sem odprtega duha, se večkrat prepustim toku in se pustim presenetiti. Vsekakor pa je želja, da bom imela čim več projektov, kjer bom lahko izrazila sebe in svoje znanje.

... in več zadovoljnih strank

Začutite razvajanje