BEAUTY BY KATKA
17/08/2018

Poročna pravljica v jesenskem in zimskem letnem času?

Jesenski in zimski meseci niso primerni čas za poroko! Mene zanima: “Le zakaj ne?!” Zame so to meseci kot vsi ostali, samo narava je v tem času drugačna, kar ne pomeni, da si takrat par ne more ustvariti svoje poročne pravljice.

Kot vizažistka vidim v teh mesecih prednost že v make up-u, saj je manjša verjetnost, da so bo kdo zaradi nizkih temperatur potil. 😉

Če imate poroko oktobra ali v začetku novembra, bo narava poskrbela s svojo pisano paleto barv, da boste imeli edinstveno poročno fotografiranje.

Če je poroka decembra ali v prvi polovici januarja, vam ni potrebno skrbeti za zunanjo dekoracijo, saj se lahko fotografiranje izvedete tam kjer je kraj okrašen z božično – novoletno dekoracijo. 😉 Če pa imate srečo, pa lahko za vašo romantično vzdušje poskrbi odeja belega snega.

Verjemite, tudi če je takrat minus zunaj na prostem, vas ne bo zeblo, saj adrenalin naredi svoje. Sama sem doživela svojo popolno poroko sredi decembra, 16.12.2015. Snega ni bilo, a dan je bil sončen, a hladen. Čez dan je bilo okoli 5 stopinj, zvečer je padlo pa nekaj stopinj pod ničlo. Po obredu smo se skupaj s fotografinjo sprehodili po okrašenih ulicah v centru Celja. Vsi mimoidoči so naju lepo pozdravljali, saj zaenkrat še ni navada, da se sredi decembra, pa še sreda je bila, po ulici sprehodita z roko v roki mladoporočenca, okoli njiju pa skače fotografinja. Predbožični čas je naredil resnično čarobno vzdušje in z veseljem bi to še enkrat ponovila. 🙂

V glavnem, če se želita dva poročiti, sploh ni pomembno kdaj, pomembno je, da si takrat, ko je njun dan D, naredita ta dan kar se da popoln, ne glede na letni čas in vremenske razmere.

Foto: Studio F4 Photography

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja