BEAUTY BY KATKA
27/05/2018

Poročni make-up ne sme biti prepuščen naključju

Ste že izbrali svojega umetnika ličenja?

Naraven ali vpadljiv make up?

Vse več bodočih nevest se odloča za naraven make up, ki poudari njene lepe poteze obraza in jo naredi svežo ter prefinjeno. Nekaj nevest še vedno prisega na močnejši, bolj vpadljiv make up, a zadnji trendi se  nagibajo na natur make up.

Tako kot pravijo, da mora nevesta nosit obleko in ne obleka nevesto, tako sem kot make up artistka mnenja, da mora nevesta nosit make up in ne make up nevesto!

Zakaj bi morala biti nevesta na svoj dan “druga” oseba? Vsak moški se želi poročiti z osebo ob kateri se zjutraj prebudi in ne ob osebi, ki pride pred oltar z “fasado”. Najbolj pomembno je, da vizažist/ka poudari na obrazu tisto, kar je najlepše. Pri enih so to ustnice, pri drugih oči. Zato ne potrebujemo 1 kg tekoče podlage. 😉

Vsak dober umetnik ličenja ve, da sta pri dobrem, vrhunskem natur make up-u pomembna osvetljevanje in senčenje. Pri teh dveh tehnikah lahko ustvarimo lahkoten in svež videz!

Že veste kakšen poročni make up si želite na vaš najlepši dan v življenju?

Meni je pomembno to, da je stranka na koncu, ko zaključim z ličenjem, zadovoljna in da je na svoj dan, ko izreče besedo DA, sproščena in srečna. 🙂

Tagged on: