BEAUTY BY KATKA
14/06/2018

Poročni make up – poskusno ličenje da ali ne?

Je poskusno ličenje za poročni make up nujno? Ni, je pa ZELO priporočljivo.

Da se bodoča nevesta odloči za poskusni make up, velikokrat odtehta strošek, ki je potreben za poskusno ličenje. Vendar naj ne bo denar merilo kako se boste ve počutile na dan poroke in po njej, ko boste obujale spomine ob gledanju slik in posnetkov.

Naj vam naštejem nekaj razlogov, zakaj je poskusni make up priporočljiv:

  1. Vizažisti/ke vas ne poznamo in ne poznamo vaših želja. Ko imamo na dan poroke časa eno uro do dve, da vam pričaramo make up, ni ravno dosti manevra, da vam izpolnimo vsa vaša pričakovanja in želje.
  2. Pričakovanja in želje so eno, realnost druga. Če mi vi pokažete eno fotografijo z make up-om iz spletne strani, vam ne morem garantirati, da bo na vas izpadlo tudi tako. Razlogov je več: drugačna oblika oči, druga polt, starost, povešene veke, gubice,… Večkrat bodoča nevesta pozabi tudi na to, da je slika retuširana. 😉
  3. Problematična koža je tudi ključni dejavnik, ki je zelo pomemben za popolni poročni make up. Težko naredimo brezhiben make up, če bodoča nevesta ne neguje kože na obrazu in seveda tudi na telesu. Zato je dobro, da se s svojim vizažistom oz. svojo vizažistko dobite vsaj 1 mesec prej, da dobite napotek kako poskrbeti v prihajajočih tednih za nego obraza in telesa.
  4. Stres. Na vaš dan D boste polni adrenalina in vsak dodaten stres in vsaka dodatna skrb vam lahko pokvari vaš najlepši dan v življenju. Ali ni super občutek, ko veste, da se lahko zanesete na svojega vizažista oz. svojo vizažistko, saj ste na poskusnem ličenju dorekla/i vse? Ali ne dober občutek, ko točno veste ob kateri uri sta dogovorjena/i za make up in da boste brez skrbi ali bo make up ok ali ne?

Naštela sem le nekaj razlogov, zakaj je poskusno ličenje priporočljivo. Naj denar res ne bo merilo. Zavedam se da je poroka ogromen finančen zalogaj, a par 10 €, ki jih boste namenili za poskusno ličenje, vam lahko naredi poroko še čudovitejšo in spomini bodo ostali lepi in nepozabni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja